RESTAURANT

Restaurantul Crystal dispune de cel mai generos spatiu, oferind clientilor nostri eleganta unui restaurant select, exuberanta unei terase racoroase precum si de  camere oferite gratuit in cadrul evenimentului. Va veti putea bucura de un spatiu ce poate gazdui 230 de persoane intr-un salon unic alaturi de o echipa de elita ce va face cea mai frumoasa petrecere din viata dumneavoastra. O alegere perfecta pentru un eveniment special sau de ce nu pentru o cina romantica alaturi de persoana iubita. Cu un ambient placut si un aranjament avangardist, restaurantul nostru va intampina cu o gama diversificata de preparate traditionale romanesti si internationale.

CAZARE

Pentru noi confortul clientilor este mai presus de toate. Alegand serviciile noastre de cazare beneficiati de o amenajare calduroasa si o priveliste ce face din fiecare oaspete un om relaxat, un om plin, un om respectat.

PARCARE

Noi luam in serios cuvantul siguranta si facem asta cu cele mai moderne echipamente de pe piata. Parcarea de 100 de locuri face ca fiecare client sa beneficieze de un loc asigurat la ori ce ora din zi sau noapte. Oferim clientilor nostri un ajutor atunci cand o problema a masinii va impiedica deplasarea, deoarece detinem un service privat si de ce nu atunci cand este cazul si o cosmetizare completa .

SPATIU VERDE

Un spatiu plin de verdeata, o oaza de liniste si de ce nu un loc unde copilul isi poate consuma energia acumulata.