Salon Rubin

Salonul Rubin dispune de un spațiu generos, oferind clienților noștri eleganța unui restaurant select și a unei terase răcoroase. Vă veți putea bucura de un salon rafinat ce poate găzdui pana la 200 de persoane , alături de o echipă de elită ce va face cea mai frumoasă petrecere din viața dumneavoastră.

Salonul Crystal

……. este ideal pentru evenimente memorabile precum nunți de basm, cumetrii ca în povești sau conferințe și întâlniri pentru afaceri de succes. Ambientul elegant și spațiul generos ce poate găzdui până la 300 de invitați alături de servirea ireproșabilă și preparatele culinare ce vor asigura eleganța evenimentului dumneavoastră.

Salon Diamant

Salonul Diamant este ideal pentru evenimente memorabile precum nunți de basm, cumetrii ca în povești sau conferințe și întâlniri pentru afaceri de succes. Ambientul elegant și spațiul generos poate găzdui până la 100 de invitați alături de servirea ireproșabilă și preparatele culinare ce vor asigura eleganța evenimentului dumneavoastră.

CAZARE

Pentru noi confortul clienților este mai presus de toate. Alegand serviciile noastre de cazare beneficiați de o amenajare călduroasă și o priveliște ce face din fiecare oaspete un om relaxat, un om respectat.

PARCARE

Noi luam in serios cuvantul siguranța și facem asta cu cele mai moderne echipamente de pe piață. Parcarea de 100 de locuri face ca fiecare client să beneficieze de un loc asigurat la ori ce oră din zi sau noapte. Oferim clienților nostri un ajutor atunci cand o problema a mașinii va impiedica deplasarea, deoarece detinem un service privat si de ce nu atunci cand este cazul si o cosmetizare completă .

SPATIU VERDE

Un spatiu plin de verdeață, o oază de liniște și de ce nu un loc unde copilul își poate consuma energia acumulată.